Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fórum

2011.03.07

Bármílyen jogi kérdésed van tedd fel,válaszolunk írásban.

Izelítő a köszönetekből, ami jólesik:

 

3332 Sirok Lenin u 30.

(Báder Nándor, 2012.06.24 17:03)

Tisztelt Ügyvéd Úr.
KÖSZÖNÖM !!!!!! és KÖSZÖNÖM !!!!! és NAGY BETŰKKEL

KÖSZÖNÖM !!!!!!!
Köszönöm hogy rövid időn belül megtisztelt válaszával, köszönöm, hogy ilyen korrektül, érthetően írta meg válaszát.
Köszönöm Önnek hogy létezik ez az oldal, és hogy rátalálva
föltéve a kérdéseket Ön korrekt módon meg is válaszolja.
Köszönöm Önnek 60 évesen, hogy ilyen embert ismerhettem meg, ha még ilyen módon is, de gondolatban őszintén megszorítom a kezét, és KÖSZÖNÖM a válaszokat.

 

Köszönet

(Varga Róbert, 2012.06.13 17:49)

Tisztelt Ügyvéd Úr. Nagyon Szépen Köszönöm a Segítségét. Tisztelettel: Varga Róbert.

 

Re: Re: Piaci-vásári árusítás

(H. József, 2012.04.11 07:14)

Köszönöm a válaszát.

 

Re: Re: 8900 Zalaegerszeg, Hegyalja u. 7./b

(Nyakas Ernő, 2012.01.30 17:47)

Tisztelt Ügyvéd Úr !

Gyors válaszát tisztelettel köszönöm.

 

Re: Re: kisajátítás

(Leopold, 2011.08.04 01:38)

Ügyvéd úr, hálásan köszönök minden segítséget! Csak a legjobbakat kívánom Önnek, és az egész családjának egyaránt!
Leopold

 

 Re: Re: Re: KFT felszámolás adótartozással

(Beta, 2011.07.23 14:27)

Hálásan köszönöm, hogy időt szánt kérdéseim megválaszolására.
Maradok Tisztelettel:
Beta
u.i. ajánlani fogom Önt ismerőseimnek, bármilyen jogi támogatásról, tanácsadásról, képviseletről is legyen szó

Re: Re: Budapest

(Ágnes, 2011.07.14 19:47)

Tisztelt Ügyvéd Úr!

Nagyon köszönöm a választ. Nem túl bíztató a helyzet, tartok tőle, hogy "veszett fejsze nyele", de hát manapság vagyunk így ezzel páran.
Üdv.

 

(Zsuzsanna, 2011.05.28 21:21)

Tisztelettel megköszönöm hasznos tájékoztatását.
Igen a távolság nagy,de ha sikerül a végrehajtóval beszélgetnem,lehet hogy még kérek tanácsot főleg ha jogi útvesztőbe terelget. Az adósságomat nagyon szeretném kifizetni,sajnos már csak ezúton. DE AZÉRT PÓRUL JÁRNI SEM SZETTNÉK. Maradok tisztelettel.Zsuzsanna

 

Re: Re: Re: Re: Uzsora kamat végrehajtási ügyben!

(Nagy Miklós, 2011.06.03 19:06)

Tisztelt Ügyvéd Úr!
Nagyon szépen köszönöm a válaszát és segítségét!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

joannormaloancompany@gmail.com

(Lara Andrew, 2017.11.18 11:21)

A nevem Lara Andrew. Néhány hónappal ezelőtt a cégem nagy veszteséget szenvedett. Vele voltam a cégem és a házam elvesztése miatt rossz hitelek és kifizetetlen adósságok miatt. Nagyon kétségbeesett voltam, nem tudtam, mit kell tennie a helyzet megmentése érdekében, nem tudtam hitelt venni a bankoktól és más pénzügyi intézményektől a rossz hitelem miatt. Aztán elkezdtem keresni az online hiteleket, de elvitték a maradék kis pénzt (4 000 euró), és soha nem kaptam meg a kölcsönt a számlámon. Egy nap az én szomszédom elmondta a JOAN NORMA LOAN COMPANY nevű társaságról, és megadta nekem a cég e-mailjét (joannormaloancompany@gmail.com), de a korábbi csalásokkal kapcsolatos tapasztalataim miatt vonakodtam, de ismeretlen számomra, hogy a férjem alkalmazta a Társaság 120 000 eurós hitelért. 48 órán belül kaptam egy üzenetet arról, hogy a vállalat jóváírta a számlámat a hitel összegével. Ma már többet állítok a vállalatnál a termelésben, és az adósságokat fizetik. Ha megbízható hitelt nyújtó hitelre van szüksége, akkor a JOAN NORMA LOAN COMPANY e-mail címén keresztül küldjön kapcsolatot: joannormaloancompany@gmail.com

info@anitabrisonloanscompany.com

(Mrs. Anita Brison, 2017.10.02 09:38)

Isten a nap folyamán !!!

Ön üzletember vagy nő? Ön pénzügyi szabályozásban vagy pénzt keres pénzt a saját vállalkozás megkezdéséhez? Vagy számlázni, vagy indítani.
Üzleti? 2% -os hitelnyújtást kínálunk. Lépjen velünk kapcsolatba:
anitabrisonloanscompany@gmail.com
Ki kell töltenie:
Főnév--
Mennyiség -
Időtartam -
telefonszám-
ország-
További információ: http://www.anitabrisonloanscompany.com
Feladó: Anit Bresson Hitel
+ 195513548012
info@anitabrisonloanscompany.com
Várjon, amíg hamar alszol.
Köszönet
Mrs. Anita Brison

ginamorganloancompany@gmail.com

(Janika Róbert, 2017.09.10 18:23)

Jó nap,
A nevem Janika Róbert, hazám Magyarország. Szeretnék bizonyságot tenni arról a jó kölcsönt nyújtóról, aki két különböző internetes nemzetközi hitelezővel csalóztatott, és mindannyian azt ígérte, hogy kölcsön ad nekem, miután sok díjat fizetett, ami nem eredményezett semmit, és nem jelentett pozitív eredményt. Elvesztettem a kemény pénzt és összességében (500.000 Ft). Egy nap az interneten keresztül bonyolódtam, zavartan és frusztráltan, aztán találkoztam egy bizonysággal egy olyan emberrel, akit szintén becsaptak, és végül kapcsolatba került egy Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) nevű legit és megbízható hitelintézettel, ahol végül megkapta a kölcsönt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kapcsolatba kerüljek ugyanazokkal a hitelcégekkel, majd elmondtam nekik a történetemet arról, hogy két különböző hitelezővel csaltak velem, akik nem tettek semmit, csak persze több fájdalmat. E-mailben elmagyarázom a cégnek. Azt mondták nekem, hogy ne sírjak többet, mert én kapom a kölcsönt a társaságukban, és én is megtettem a megfelelő választást kapcsolatba lépve velük. Kitöltöttem a hitelkérelem formanyomtatványát, és mindent megtettem, amit tőlem kértem, és kaptam hitelt (20,000,000Ft) a nagyvállalattól. Itt vagyok ma boldog a családommal, mert a Gina Morgan Hitel Társaság kölcsönt adott nekem, ezért fogadást tettem magamnak, hogy folyamatosan bizonyságot teszek az interneten arról, hogy kaptam a kölcsönt. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek ugyanezen őszinte hitelezőn. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? szívesen és gyorsan lépjen kapcsolatba a céggel e-mailen keresztül: ginamorganloancompany@gmail.com

excelservices.managementonline@gmail.com

(Mr. Excel, 2017.09.02 15:56)

Szüksége van gyors és sürgos kölcsönre? Egy megbízható és megbízható kölcsönvállalattól? Itt van esélyed arra, hogy kölcsönzünk, e-mailben értesítjük e-mailben a hitelét az emailben:(excelservices.managementonline@gmail.com)

Hitel ajánlat.

richardcosmos5@gmail.com

(Mr. Richard Cosmos, 2017.09.02 15:55)

Kell hitel? személyi kölcsönök? üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? mezogazdasági és projektfinanszírozás? adunk ki mindenféle hitel 3% kamat! Kapcsolatfelvétel e-mailben; (richardcosmos5@gmail.com)

Hitel ajánlat.

dakany.endre@gmail.com

(Mr. Dékány Endre, 2017.09.02 15:54)

Sürgos kölcsönre van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, fogyasztási hiteleket, diákhiteleket, autóhiteleket stb. Ha érdekel, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

Hitel ajánlat.

Hitelajánlat sürgős.

(Mr. Richard Cosmos, 2017.09.02 15:49)

Oszinte és gyors hitelek

Olyan gazdasági szervezet vagyunk, amely kölcsönöket nyújt a valóban szükségessé váló egyének között, nagyon komolyak vagyunk, ha nem akarunk hullámozni. Ha igazán szüksége van rád, kérjük, minél hamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot. E-mail: (richardcosmos5@gmail.com)

mrsstellareneloanfirm1@gmail.com

(Hernandez, 2017.07.25 17:27)

Köszönöm a jó embereket, a nevem Hernandez egy üzletember, akinek hitelt kell szereznie, mielőtt az üzletemet működtetné, itt jöttem a blogra, hogy hivatkozzam, és elmondjam jó emberemnek egy nagyszerű nőnek, Hónapokig, amikor egy törvényes kölcsönt kerestem, néhány hamis hitelező megcsalta, és mindenkinek köszönetet mondok Istennek, hogy amikor kapcsolatba kerüljek Stella Rene asszonnyal, aki kölcsönzött nekem egy 9 000 000,00-os hitelösszeget az üzletem vezetésére és A hitel kamatláb 3% így én adok Isten minden dicsőségét, és hadd tanácsot néhány ember, akiknek szüksége van a hitel kérjük Stella Rene megbízható, mert csoda, hogy még mindig vannak olyan hitel hitelezők, akiket Isten küldött, hogy segítsen az embereknek Hitelt érdemes igénybe venni, ezért lépjen kapcsolatba a {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} e-mail címmel, és nyugodjék meg róla, hogy a problémái véget értek, miután megtalálta őt, mert képes felajánlani azokat a személyeket, akik ma segítségre szorulnak.

Hernandez

Buy cheap ambien no direction conclude d communicate with a arrive at an online prescriptions

(ScottyIcoge, 2017.06.02 07:19)

<a href="http://canadianpharmacy24.org/ambien/q.php?q=buy-cheap-ambien-no-prescription-get-an-online-prescriptions">Buy cheap ambien no prescription get an online prescriptions</a> Do a comparison of fees and buy no health professional prescribed OVER THE COUNTER in addition to Rx drugs concerning. Buy Low-cost Ambien On line over the internet by using naff playing cards involving Visa -- Mastercard...

Нашел небезынтересный сайт с возможностью просмотра кино онлайн

(BrendanBom, 2017.04.28 17:31)

Нашел привлекательный сайт с возможностью просмотра фильмов онлайн и крайне много фильмов на сайте, делюсь им с вами, не благодарите)
<a href=http://kinozor.net>http://kinozor.net</a>
А так же на сайте есть раздел новинок за 2017 год
<a href=http://kinozor.net/filmy-2017/>http://kinozor.net/filmy-2017/</a>
А еще мне понравились эти кинофильмы
<a href=http://kinozor.net/filmy-2017/15909-poslesvadebnyy-razgrom.html>http://kinozor.net/filmy-2017/15909-poslesvadebnyy-razgrom.html</a>
<a href=></a>

Agárd

(Rózsa, 2017.04.21 14:01)

Tisztelt Ügyvéd Úr!
Van egy ház amit szeretnénk megvásárolni, de jelenleg még nem tudunk felvenni hitelt, sem én sem a párom! Viszont, amit meg szeretnénk vásárolni ház, a rajta lévő jelzálog hitel ellenében el is adnák, viszont a hitelt hivatalosan bankon keresztül sem tudjuk átvállalni!
Kérdésem az lenne, hogy van-e rá lehetőség , hogy ügyvédi szerződéssel átvállalom a hitel díj fizetését, és meghatározott időn belül pedig készpénzzel /vagy hitelből/ megvásárolom a házat, úgymond teljesen ki fizetem? És ekkor kerülne a mi nevünkre a ház hivatalosan!

Válaszát köszönöm!

Re: Agárd

(drhalasz, 2017.04.21 17:47)

Igen van rá lehetőség! A ház tulajdonosával/tulajdonosaival kötnek egy előszerződést amelyben az szerepel, hogy a rajta levő hiteltartozásért megvásárolják a lakást/erről e banknak nem szükséges tudnia/. A tulaj nevére szóló hitelrészleteket fizetik,beköltözhetnek a lakásba és amikor az összes hitelt kifizették akkor kötnek végleges adásvételi szerződést ügyvéd előtt aki majd bejegyezteti a földhivatalnál a tulajdonos változást.
Amennyiben nem teljesen világos a válaszom kérdezzen és kifejtem bővebben.
üdv:

Fotó / email

(Csaba, 2017.04.03 11:08)

Tisztelt Ügyvéd úr!
Próbálok rövid lenni...
Egy étel fotómat, ami lényegében semmi jogvédés, stb alatt nem áll, az egyik népszerű bulvár napilap, hétvégi számában, egy teljesen más recepttel megjelentette /tudtom nélkül/, Ebbe lényegében bele is törődtem/nék/...
Emailba írtam nekik; eddig csak egy "válasz" érkezett, amiben megkérdezték -Elárulnám, miről beszélek?- természetesen előtte megkapták a blogom linkjét, az újság lapjáról készült fotót... azóta semmi. Vicces emberkének tartom magam, ezért hetente 1x, 2x emailba üdvözlöm őket, jó kívánságokat küldök, szép napot, hétvégére kellemes pihenést kívánok nekik... Soha sem csúnya, "fenyegető" durva hangvételben (már-már baráti) eddig kb.10x...
Kérdésem az lenne, hogy én ezekkel a levél küldésekkel (valószínűleg spam) követek-e el Zaklatást?
Jogi útra nem akarom (fogom) terelni a dolgot.
...és nekem, már elég lenne egy elnézés kérés is, de erre sem méltatnak.
Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!
Üdv. SCS.

Re: Fotó / email

(drhalasz, 2017.04.03 14:40)

Kedves Csaba!
Röviden: Nem követ el zaklatást!

Re: Re: Fotó / email

(Csaba, 2017.04.03 18:59)

Köszönöm szépen a válaszát.

andyy0718@hotmail.com

(Andrea, 2017.02.17 11:05)

Tisztelt Ügyvéd Úr!

A párom autójának üzembentartòja az édesanyja, viszont a csekkeket mi fizetjük. A kocsi még az előző tulaj nevén van, csak egy szerződés lett írva a tulajjal, hogy a hitel lejárta után, az üzembentartó nevére kerül az autó. A tulaj viszont azt mondta, mivel a párom fizeti a csekkeket, így az ő nevére fogja íratni az autót. Érdeklődni szeretnénk, hogy ez így lehetséges e, vagy pedig automatikusan az édesanyja nevére kerül? Félő, hogy megvárja míg ki fizetjük és utána elveszi az autót.
Válaszát előre is köszönjük!

Re: andyy0718@hotmail.com

(drhalasz, 2017.02.17 12:30)

Kedves Andrea!
Lehetséges, hogy a tulajdonos nem az üzembentartóval köt adásvételi szerződést. Tehát jogszerűen lehet az autó a párjáé, azonban az üzembentartásit valakinek meg kell szüntetni, vagy a tulajnak vagy a párjának.

Re: Re: andyy0718@hotmail.com

(Andrea, 2017.02.17 17:02)

Köszönöm gyors válaszát!
Tehát akkor hiába van a szerződésben, hogy egyből az üzembentartóra kell íratni, ettől függetlenül lehet a pároméra, mivel ő fizet mindent.
Még egyszer köszönöm!
Üdv:
Andrea

Re: Re: Re: andyy0718@hotmail.com

(drhalasz, 2017.02.18 07:21)

Kedves Andrea!
Azért nem ennyire egyszerű a helyzet, ha az üzembentarási szerződés tartalmaz vételár-részlet fizetést is! Mert ez esetben nem csak üzembentartási, hanem eladási előszerződés is! Látnom kellene ezt a szerződést! Mindenesetre egy tény, hogy a szgk-it szabályos adásvételi szerződés/formanyomtatvány/ alapján írják át az okmányirodákban, és akinek a nevére szól annak a nevére írják át.Ha a forgalmiban szerepel az üzembentartó azt pedig töröltetni kell!

Morror@freemail.hu

(Tamás, 2016.11.22 00:34)

Tisztelt Ügyvéd Úr!

Szeretném volt munkahelyemet beperelni mivel jelentősen kisebb összegre voltam bejelentve mint amit "nettóként" kaptam. Három volt munkatársam kérdezve írásban meg van a bizonyíték erre a tevékenységre mely jellemzi az egész céget. Kérdésem az lenne Ön szerint érdesem e a pert elindítani vagy többségében haszontalan ?

Köszönöm válaszát!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »